Strange behaviour for pairing form trigger with respond to webhook

Describe the problem/error/question

When pairing form trigger with response to webhook to return an html, the javascript code inside the html is not executed. css and html works fine.

What is the error message (if any)?

non

Please share your workflow

(Select the nodes on your canvas and use the keyboard shortcuts CMD+C/CTRL+C and CMD+V/CTRL+V to copy and paste the workflow.)

Share the output returned by the last node

Information on your n8n setup

  • n8n version:
  • Database (default: SQLite):
  • n8n EXECUTIONS_PROCESS setting (default: own, main):
  • Running n8n via (Docker, npm, n8n cloud, desktop app):
  • Operating system:

It looks like your topic is missing some important information. Could you provide the following if applicable.

  • n8n version:
  • Database (default: SQLite):
  • n8n EXECUTIONS_PROCESS setting (default: own, main):
  • Running n8n via (Docker, npm, n8n cloud, desktop app):
  • Operating system:

Hey @marvinwu,

Woudl you be able to share an example workflow?

Whenever I tried to share the workflow it gives me 403 for some reason:

here is the info:

The node setup is like this:

image

Respond to webhook

the hello world console just didn’t show up

Hey @marvinwu,

The form doesn’t have the ability to return custom html pages, We have updated the form trigger to explain this in a notice for when using respond to webhook.

@jon Thanks much for the pointer. Will check it out. Pity as it would be a powerful feature.

The return html actually works - at least for the html and css part, just not javascript.